Adverteren via Kliks.nl
Kliks.nl

Eten en Drinken


Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Dit geldt ook voor het eten en drinken. Midden in de nacht even een T-Bone of een hamburger verorberen is altijd mogelijk Of in de supermarkt een brood, melk en beleg halen om zelf wat te maken is ook heel gewoon.

Florida heeft een 24 uurs economie dus verhongeren zal je niet,

Populair zijn de fastfood ketens zoals McDonalds, Burger King, Wendy's, en Hardee's (allen hamburgers), Taco Bell (Mexicaans), Subway (heerlijke sandwiches), Kentucky Fried Chicken (kip) en nog vele anderen.

Voor iedere portemonnee is er wel iets. Populair zijn ook de zogenoemde Family restaurants. Onze favoriet is Mario's langs de 92 west richting Auburndale (vanaf Dundee) Heerlijke complete maaltijd voor nog geen vijf dollar. De laatste keer hebben we hier met zes personen gegeten en moesten 36 dollar afrekenen (inclusief drinken)

En niet te vergeten de buffet restaurants zoals Ponderosa, hier bestel je bij binnenkomst je hoofdmaaltijd (vlees, kip of garnalen) en binnen kun je dan van het buffet eten wat je maar wilt. Er is soep, spaghetti met meatballs, diverse kipproducten, taco's, salade en een toetjesbar waar je alleen maar van kunt dromen.

Heerlijk eten kunt u ook bij Chili's, mexicaans, steak etc. Neem hier vooral vooraf de beroemde Blossom Onion. Deze kunt u het beste met zijn tweeen of meer personen vooraf eten want het is anders een complete maaltijd.

wordt vervolgd.....

Powered by HitAndGo